Dongguan Himalaya Technology Industrial Co., Ltd

Как да изберем гребло Pickleball?

Време за освобождаване: 2024-07-02 11:26:45  Хитове: 29

От решаващо значение е да се вземе предвид един'е техническо ниво, спортен стил и нужди при избора на спортна ракета. Ето някои предложения, които да ви помогнат да изберете правилната спортна ракета за себе си:


1. Техническо ниво:

Начинаещ: Ако сте начинаещ, препоръчително е да изберете лек, лесен за контрол вход-ниво ракета. Това помага да се научат основни техники и да се подобри маневреността.

Междинни играчи: За играчи с определени умения, те могат да изберат някои средни-рейндж ракети, които обикновено съчетават контрол и сила.

Старши играч: Ако сте опитен играч, можете да помислите за ракета на професионално ниво, за да посрещнете по-високи нива на технически и производителни нужди.


2. Тегло и баланс на ракетата:

Тегло: Леките ракети са подходящи за начинаещи, докато тежките ракети може да са по-подходящи за напреднали играчи с по-силни способности за удари. Обикновено теглото на една ракета варира от 7,3 унции (207 грама) до 8,5 унции (241 грама).


Точка на баланс: Точката на баланс може да бъде разделена на тегло на главата, баланс и светлина на главата. Тежката ракета за глава осигурява повече мощност, докато леката ракета за глава се фокусира повече върху управлението. Ракета с неутрална точка на баланс е компромис между двете.


3. Материал на ракетата:

Въглеродни влакна: Ракетите от въглеродни влакна са леки и здрави, осигурявайки отличен контрол. Те обикновено принадлежат към високите-крайна категория ракети.

Фибростъкло: Хилките от фибростъкло са по-икономични и подходящи за начинаещи. Те може да са по-издръжливи, но относително тежки.


4. Размер на ръкохватката:

Размер на ръкохватката: Размерът на ръкохватката влияе върху комфорта на хватката. Изберете ръкохватка, която е подходяща за размера на дланта, тъй като хватката, която е твърде голяма или твърде малка, може да повлияе на работата.


5. Пробен печат:

Опитайте да играете на ракета: Преди да купите, най-добре е да опитате да играете на ракета. Това ви позволява да усетите усещането и представянето на ракетата, гарантирайки, че отговаря на вашите лични предпочитания.


6. Референтна оценка:

Преглед на рецензии: Преглед на рецензии и отзиви от други потребители онлайн, за да разберете действителното изживяване при използване на ракетата.


Като вземете предвид тези фактори, изборът на спортна ракета, която отговаря на вашите лични нужди и ниво, може да помогне за подобряване на забавлението и представянето на играта.


предишен: Обработка на греб...

Следващия: Какво ще кажете за...